Tag Archives: UAMD

LPI në Universitetin “Aleksandër Moisiu” të Durrësit

LPI Open Day

Takim i komunitetit Open Labs dhe grupit të punës Linux Professional Institute Albania me studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit në Universistetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu”. Takimi do të fillojë me prezantimin e komunitetit Open Labs, ideologjinë free libre open source, projektet e ndryshme si dhe përfshirja në komunitet. Në vijim, do të prezantohet…

Lexoni më shumë