Tag Archives: Open Labs

Rreth LPI Albania

cropped-LPI-Albania-New-01.png

Tashmë edhe Shqipëria është bërë pjesë e rrjetit të çertifikimeve Linux, nëpërmjet LPI Albania. LPI Albania është pjesë e komunitetit Open Labs dhe sub-affiliate zyrtar për territorin e Shqipërisë, duke shndërruar këtë komunitet në të vetmin që ka të drejtën dhe mbështetjen e LPI për të çertifikuar të gjithë ju që dëshironi të konfirmoni zyrtarisht…

Lexoni më shumë