Tag Archives: LPI Open Day

Workshop dhe Linux Install Fest në UAMD

DSC_0073

Më 16 Janar grupi i LPI Albania dhe përfaqësues nga komuniteti Open Labs organizuan në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës një prezantim mbi teknologjitë open source dhe veçanërisht mbi mundësitë e çertifikimeve LPI. Teknologjia open source dhe ideologjia në thelb të saj ka fituar një momentum edhe në Shqipëri,…

Lexoni më shumë

LPI në Universitetin “Aleksandër Moisiu” të Durrësit

LPI Open Day

Takim i komunitetit Open Labs dhe grupit të punës Linux Professional Institute Albania me studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit në Universistetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu”. Takimi do të fillojë me prezantimin e komunitetit Open Labs, ideologjinë free libre open source, projektet e ndryshme si dhe përfshirja në komunitet. Në vijim, do të prezantohet…

Lexoni më shumë