Tag Archives: Exam

Data e Exam Lab po afron!

cat-exam-pattern

Duke parë interesin e komunitetit Open Source dhe të personave të apasionuar pas Linux, grupi pas LPI Albania ka vendosur që provimi i parë për çertifikime në Linux të jetë data 27 Shtator 2014. Të gjithë ju që kërkoni të diferencoheni në fushën e Teknologjisë së Informacionit, fiksojeni këtë datë! Proçedura për dhënien e provimeve…

Lexoni më shumë