LPI nëpër botë!

 

LPI_nëpër_botë

LPI bashkëpunon me organizata në të gjithë botën për të siguruar rritjen dhe adoptimin e Linux, Open Source dhe Free Software. Kjo punë përfshin një strategji ndihmën dhe bashkëpunimin me organizatat ekzistuese që ndajnë interesa të ngjashmeNisma Rajonale e Mundësimitfokusohet në identifikimin e organizatave më të mira partnere në rajonet rreth globit që përshtaten më së miri për detyrën e promovimit të profesionalizmit të Linux dhe identifikimin e përbashkët të organizatave të tjera partnere.

Tashmë LPI shtrihet në të gjithë kontinentet. Nga shtetet e Azisë dhe Paqësorit si: Kina, Hong Kong, India, Malajzia, Filipinet, Tailand, Singapore, Australi, Zealanda e Re, Japoni, Kore në EuropëAustri, Gjermani, Ceki, Zvicër, Belgjikë, Poloni, Luxemburg, Hungari, Sllovaki, Hollandv, Itali, Greqi, Shqipëri, Kosovë, Francë, Qipro, Malta, Portugali, Spanjë, Mbretëri e Bashkuar, Irland, Kroaci për të vazhduar me Lindjen e mesme në Emiratet e Bashkuara Arabe, Oman, Arabia Saudite, Katar, Kuvajt, Bahrajn, Jemen, Lebanon,Pakistan, Siri, Jordani, Irak, dhe Iran. Nga Amerika e Jugut në Afrikë: Kenia, Uganda, Tanzania, Ruanda, Burundi, Etiopia, Sudani Jugor, Tunizia, Algjeria, Mauritania, Maroku, Libia, Nigeria dhe Egjipti e në Amerikën e Veriut.