Eventi LPI Albania Open Day #2

LPI Open Day_2 cover

Më 13 Shtator skuadra e LPI Albania rikthehet me eventin LPI Albania Open Day #2. Këtë rradhë do të jemi në qytetin e Vlorës për të vazhduar me prezantimin e Linux Professional Institute Certifications pranë komunitetit open source të këtij qyteti.

Për të gjithë të apasionuarit pas sistemit operativ Linux do të prezantohet mundësia e standartit më të ri të çertifikimeve IT, detajet e nevojshme për tu regjistruar dhe për rezervimin e provimit, burimet ndihmëse për përgatitjen e provimit.

Bashkëbisedimi i rradhës do të mbahet në ambjentet e qendrës ‘Smart Center‘.
Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>