LPI Albania Open Day #1

LPI

Nis të shtunën , më 5 Korrik 2014 eventi i përmuajshëm mbi LPI Albania Open Day.

Ky do të jetë fillimi i ndërveprimit midis LPI Albania dhe komunitetit të Open Source, Free Software dhe Linux në Shqipëri, Open Labs, ku do të prezantohet Linux Professional Institute Certifications, mundësia e krijimit të një standarti të ri në dijet në Linux nga IT nëpërmjet Çertifikimeve në tre nivele.

Do të promovohen të gjitha detajet mbi arsyet përse duhen kryer provimet e Linux Professional Institute, përfitimet e vërteta të një Çertifikate të njohur në të gjithë botën mundësuar nga komuniteti më i madh i dijeve të hapura, materialet ndihmëse për përgatitjen e kandidatëve për provim, proçedurat e registrimit dhe datat e para të exam lab më të afërt. Këto dhe gjithçka tjetër në një bashkëbisedim me përfaqësuesit e LPI në Shqipëri.

Shihemi të shtunën në ambjentet e Open Labs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>