Certifikohuni në LPI gjatë Mozilla Weekend

LPI Exam Lab gjate Mozilla Weekend

Gjatë Mozilla Weekend të organizuar nga komuniteti Open Labs, flasim për teknologji open source dhe web të hapur dhe me këtë rast mund të japësh një nga provimet për t’u çertifikuar në Linux. Exam lab i rradhës do të mbahet gjatë eventit, në datat 28 shkurt dhe 1 Mars . Për të gjithë ju të interesuar, LPIAlbania ka vendosur një çmim promocional më i ulti gjatë dy viteve, për vetëm 99 Euro.

Mos e humbni këtë rast dhe le të festojmë dijen e hapur si njohës profesionist të Linux nëpërmjet mundësisë së certifikimit nga Linux Professional Institute! Para se të jepni provimin, mos harroni të regjistroheni këtu – http://bit.ly/1D2GyIr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>